Αποστολή Προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται Πόρτα-Πόρτα με courier και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε  μέσα σε δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας. Στις παραγγελίες εκτός Ελλάδας τα προϊόντα  αποστέλλονται και πάλι με courier σε δύο έως  επτά εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Η www.nizamis.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και  ανωτέρας βίας οπότε και  η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.
Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά.  Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας κοστίζουν 3,90 ευρώ, αν επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή έχει χρέωση 3.90 ευρώ επιπλέον, ενώ για παραγγελίες ανώτερες των 49€, η αποστολή είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Τα έξοδα αποστολής Κύπρου κοστίζουν 14 ευρώ και δεν ισχύει ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή

Επιπλέον υπάρχει η επιλογή παραλαβής της παραγγελίας σας από τα καταστήματα μας, Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας στο 2313 110016 ή στο 2313 041033 ώστε να σας περιμένουμε!

Για όλες τις παραγγελίες, τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα

Έξοδα αποστολής

Για αγορές άνω των 49 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Για αγορές κάτω των 49 ευρώ τα έξοδα αποστολής κοστίζουν 3.90 ευρώ.

Η αντικαταβολή έχει επιπλέον χρέωση 3.90 ευρώ.

Τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο είναι 14 ευρώ και δεν ισχύει η αντικαταβολή.