• Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα:
  Κάθε αγορά από τον διαδικτυακό τόπο του www.nizamis.gr πραγματοποιείται κατά επιλογή του αγοραστή με δυνατότητα εξόφλησης και με πιστωτικές κάρτες VISA και  MASTERCARD.

  Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), μεταξύ του Αγοραστή και ιδιοκτήτη της κάρτας με την Τράπεζα ALPHA (Alpha Bank) η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό της www.nizamis.gr.

  Στην διαδικασία αυτή, η www.nizamis.gr δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της.

  Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Πιστωτικής Κάρτας, η www.nizamis.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.
 • Με Paypal:

  Το PayPal σας επιτρέπει να πληρώσετε απευθείας και κρυπτογραφεί αυτόματα τα απόρρητα δεδομένα με τις καλύτερες τεχνολογίες της αγοράς.

 • Με αντικαταβολή:

  Μπορείτε να πληρώσετε τον διακομιστή της courier με την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας. Για αποστολές με αντικαταβολή η χρέωση είναι 3.90€ επιπλέον.

 •  Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό:
  Τράπεζες:

  Alpha Bank:
  Δικαιούχος: Νιζάμης Χαρίτων
  IBAN: GR0801407130713002002000960

  Πειραιώς:
  Δικαιούχος: Νιζάμης Χαρίτων
  IBAN: GR3301722270005227082522355

  Στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας θα γράψετε το Ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας  και θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο.

  Σε περιπτώσεις που η κατάθεση δεν γίνει σε δύο ημέρες από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.

  Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη.